Dagopvang honden

Honden zijn gezelschapsdieren en willen eigenlijk het liefst de hele dag bij ons zijn. Helaas hebben we ook onze andere verplichtingen, zoals werk. Dit betekent in de regel dat we onze hond een dikke knuffel geven en de voordeur voor zijn neus dicht doen. Door alle drukte in je leven kan je hond al snel langer alleen zijn dan de bedoeling was. Hierdoor kan je hond zich gaan vervelen en erg eenzaam worden. Dit kun je voorkomen door hem naar de hondenoppas in Alkmaar te brengen.

Onze dagopvang honden biedt je hond een leuke dag

Wanneer jij andere verplichtingen na moet komen, nemen wij graag de zorg van je hond van je over. Zo weet je zeker dat je hond de hele dag door de juiste verzorging krijgt. Je viervoeter zal zich kunnen vermaken in de speelweide en heerlijk zijn energie kwijt kunnen, terwijl hij met andere honden kan ravotten. Natuurlijk is er ook tijd voor rust, zodat je hond zich niet laat overbelasten of overprikkelen. Wij zorgen ervoor dat je hond altijd al zijn basisbehoeften heeft, zoals schoon drinkwater. Je hoeft je overdag dus niet af te vragen of je hond wel alles heeft wat hij nodig heeft en of hij niet je huis overhoop haalt. Bij onze hondenoppas in Alkmaar heeft je hond elke dag een geweldige dag!

Speciale behoeften

Heeft je hond speciale behoeften, zoals medicijnen? Dan wil je natuurlijk dat hij die ook tijdig krijgt. Wanneer je je hond alleen thuis laat, kan dit voor problemen zorgen, maar bij onze dagopvang voor honden helpen we je graag uit de brand. Ook de speciale behoeften van je hond worden namelijk in acht genomen.

Dagopvang honden

Inentingen verplicht

Natuurlijk wil je aan het einde van de dag een blije, maar ook een gezonde hond terug. Daarom is het belangrijk dat alle honden die bij ons komen alle nodige inentingen hebben gehad, zijn ontwormd en ontvlooid. Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken dat je hond parasieten thuis brengt. Het welzijn van jouw hond is onze hoogste prioriteit. Daarom moeten alle inentingen op tijd herhaald worden.

Jouw hond is welkom op de dagopvang

Zit jouw hond ook regelmatig alleen thuis en wil je hem wat meer afwisseling en uitdaging in zijn leven geven? Hij is meer dan welkom in ons hondenpension in Noord-Holland. Bij ons krijgt hij de juiste verzorging, genoeg uitdaging en lichaamsbeweging met zijn mede-viervoeters. Zo hoeft hij zich geen dag in zijn leven meer te vervelen en jij hoeft je geen zorgen meer te maken over je hondje die bij de voordeur zit te wachten tot je thuis komt.