Hondenpension Noord Holland

De vakantieplannen is altijd een leuk moment van het jaar. De voorpret en de voorbereiding zorgen ervoor dat je naar die welverdiende rust kunt toeleven. Hierbij moet je ook altijd overwegen of je je hond al dan niet meeneemt. Als je hem niet kunt meenemen, kun je je hond ook op zijn eigen vakantie sturen, namelijk naar het hondenpension in Noord-Holland.

Je hond viert vakantie bij hondenpension Noord-Holland

Je hond meenemen op vakantie is niet altijd even makkelijk. Misschien ga je erg ver weg en/of neem je het vliegtuig. Of misschien heb je een vakantie gepland, waarbij je de hele dag aan het strand wil liggen en zit je hond alleen in de bungalow. In dit geval is het makkelijker om je hond naar het Hondenpension in Noord-Holland te brengen. Op deze manier hoef jij je namelijk geen zorgen te maken dat je je hond te lang alleen achterlaat, wanneer je op pad gaat voor sightseeing of wilt zonnebaden. Jouw hond viert namelijk zijn eigen vakantie en wordt goed verzorgd in ons Hondenpension in Noord-Holland. Onze hondenoppas in Alkmaar biedt je hond de dagelijkse behoeftes, maar ook de nodige afwisseling, plezier en lichaamsbeweging. Op onze speelweide zal je hond zich namelijk heerlijk kunnen uitleven, samen met andere viervoetige ‘vakantiegangers’ en honden van de dagopvang.

Gezondheid voorop

Bij ons is je hond in goede handen en daardoor kun jij zorgeloos van je vakantie genieten. Natuurlijk is het welzijn en de gezondheid van je hond de hoogste prioriteit. Daarom is het belangrijk ruim van tevoren ervoor te zorgen dat je hond alle nodige inentingen heeft en dat hij ontwormd en ontvlooid is. Ga na of inentingen niet verlopen zijn en neem het inentingsboekje mee. Op deze manier kunnen we andere honden, maar ook jouw hond beschermen tegen kennelhoest en andere ziektes. Wanneer je thuiskomt van een heerlijk ontspannen vakantie, vind je je hond dus ook terug in een goede conditie.

Hondenpension Noord Holland

Jouw hond is altijd welkom!

In ons hondenpension in Noord-Holland ontvangen wij honden in alle soorten en maten, jong en oud. Wij hebben ervaring met verschillende rassen en zullen de individuele behoeftes van jouw hond in acht nemen. Wij nemen niet enkel vakantielogies aan, maar ook honden in de dagopvang. Mocht je een keer een dagje weg willen of vind je dat je hond wel erg lang alleen is, wanneer je aan het werk bent? Dan is je viervoeter natuurlijk ook hartstikke welkom bij DoggyDayPark!