Nieuw software systeem; DoggyDoggy

Sinds vandaag werk ik met een nieuw software systeem, DoggyDoggy. Dit naar mijn wens instellen en passend maken voor ons vergt tijd. Ook zal het niet meteen vlekkeloos verlopen, daarvoor hopenlijk wat begrip. Ik zal hierdoor wat vaker de data’s extra checken, en bij een aanvraag via het systeem dit even terug koppelen bij twijfel. Graag vraag ik van u hetzelfde, of als er opmerkingen zijn, deze ook even te melden bij mij. Tevens voer ik de planning van de afgelopen maanden in het systeem in, en kreeg u daarom vandaag u een hoop loze mails, mijn excuses hiervoor! De agenda is nu totaal bijgewerkt, deze mail explosie is dus voorbij.

 

Ik heb ook alle reeds afgesproken data’s verwerkt in het systeem. Wel is vanaf nu de bedoeling dat iedereen dit zelf via de website gaat doen. Inlog gegevens zijn verstuurd via een activatie mail die reeds, of na de intake naar u zijn verstuurd.

www.doggydoggy.nl/doggydaypark

 

De facturen voor de dagopvang ontvangt u vanaf nu ook per mail, elke maand, achteraf. deze kunt u dan via een bijgevoegde IDEAL link betalen, wel zo handig!

Zijn er vragen? Stel deze zeker. via; info@doggydaypark.nl of 0658910115