Hondenoppas Alkmaar

He might only be part of your life, but for your dog, you are his whole life.

Jouw hond is dus volledig afhankelijk van jou, zijn hele leven lang. Jij bent verantwoordelijk voor zijn gezondheid, maar ook voor het plezier dat jouw viervoeter in zijn leven heeft. De hele dag voor de voordeur blijven liggen, tot jij van werk terugkomt is niet bepaald een leuke bezigheid voor een hond. Gelukkig kun je je hond iets veel leukers bieden! Breng hem naar de hondenoppas in Alkmaar.

Hondenoppas Alkmaar biedt je hond gezelschap

Of je hond nu goed alleen kan zijn of niet, iedere viervoeter heeft behoefte aan gezelschap. Wanneer je hond verlatingsangst heeft, kan het echter ook fijn zijn voor je buren dat je je viervoetige vriend naar de dagopvang voor honden in Alkmaar brengt. Een hond die de hele dag door de buurt bij elkaar blaft, is natuurlijk voor niemand prettig – niet voor omwoners, maar zeker niet voor je hond. Natuurlijk kan het ook zijn dat je een paar dagen op reis gaat, terwijl Fikkie niet mee kan. Dan is je viervoeter van harte welkom om bij ons te logeren. De hondenoppas in Alkmaar zal je hond in al zijn behoeftes voorzien en hem een leuke tijd bezorgen. Zo is je hond er ook even lekker tussenuit!

Hondenoppas Alkmaar wordt zijn tweede thuis

Wij nemen je graag de verzorging van jouw hond even uit handen. Dit kunnen wij één of meerdere dagen per week doen of voor een langere periode, wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent. Voor de dagopvang honden breng je je viervoeter simpelweg tussen de openingstijden en wij zorgen ervoor dat het je hond de rest van de dag aan niets ontbreekt. We hebben een speelweide waar hij lekker kan ravotten met andere honden en rustmomenten, zodat de activiteiten van je hond goed gebalanceerd zijn. De hondenoppas in Alkmaar zal al snel zijn tweede thuis worden.

Elke dag een mooie dag!

Wanneer je je hond naar het hondenpension in Noord-Holland brengt, laat je je hond achter in goede handen. Je hoeft je overdag dus geen zorgen te maken of je hond nog wel genoeg water heeft, misschien heel nodig uit moet of eenzaam is. Wij geven je hond alle behoeftes en zorgen ervoor dat hij een fijne tijd heeft in ons hondenpesion. Op deze manier weet je aan het einde van de dag dat jouw hond zijn tijd op een leuke manier besteedt heeft!

Hondenoppas Alkmaar